Om min sida

Sebastian

Denna sajt är skapad av mig Sebastian för att dela med mig av det jag lärt mig om bonusar och andra erbjudanden jag hittar på spelsajter på nätet. Ett ganska stort fokus har jag på casino, men då och då kan det smyga sig in lite tips även om oddsbonusar, pokerbonusar och bingobonusar.

Jag skriver emellertid inte enbart om tidsbegränsade erbjudanden utan publicerar också inlägg om hur olika bonuskonstruktioner fungerar samt ger tips på hur man ska göra för att utnyttja bonusar på bäst sätt. Allt innehåll på den här sajten utgår från tanken att det alltid är bra att utnyttja en bonus, men att det samtidigt gäller att man förstår hur bonusen fungerar innan man signar upp.

Den här bonusguiden är ett litet hobbyprojekt från min sida. Jag tänker att om jag ändå spenderar en hel del tid på att leta upp bra bonusar och andra erbjudanden, så kan jag lika gärna skriva om dem så att andra kan ta del av mina fynd och det jag lärt mig. Jag är noga med att presentera varje bonus på ett tydligt sätt och jag försöker alltid få med alla villkor som gäller. Många gånger kan man stirra sig lite blind på den summa pengar eller det antal free spins man kan ta del av. Det är naturligt, men samtidigt är det ytterst viktigt att man har full pejl på vilka villkor som gäller samt vilka eventuella begränsningar som finns.

Här kan du skicka meddelande till mig!